Ford-Club Finland

Kerhon toiminta jatkuu ja uudet tuulet puhaltaa.

Näin aluksi haluamme kiittää kaikkia viime vuoden jäseniä joiden avulla turvasimme kerhon toiminnan jatkumisen viime ja tälle vuodelle. Viime vuonna etsimme kerhon toimintaan uusia vetäjiä ja niitä löytyikin. Nyt on aika tullut julkistaa uudet kerhon aktiivit. Kerhon uusi toiminnanjohtaja on Tuomas Huhtanen joka ottaa vastuulleen kerhon toiminnan eteenpäin viemisestä. Vuosikokouksessa kerholle valittiin uusi puheenjohtaja, varapuheenjohtaja ja hallitus. Kerhon kotisivut on tarkoitus tehdä kokonaan uusiksi ja siinä riittä hommaa. Mikäli sinulla löytyy kiinnostusta ja osaamista auttaa tässä projektissa niin ota yhteyttä sähköpostitse Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Kiitos kuluneista yhteisistä vuosista

Me vanhat aktiivit jäämme toiminnasta ”eläkkeelle” mutta tarvittaessa vielä autamme kerhoa.
 Haluamme omasta puolestamme vielä kerran kiittää kaikki vuosien varrella olleita jäseniä, yhteistyökumppaneita ja henkilöitä jotka ovat tukeneet kerhon toimintaa.

Kuluneista vuosista kiittäen:
Aki Riikonen