Ford Focus HB Mk2 äänieristäminen

Pellit, puskurit, maalaus, ruostevauriot, verhoilu, penkit jne.
fordeilija
Viestit: 5
Liittynyt: 15 Touko 2016 20:22

Ford Focus HB Mk2 äänieristäminen

Viesti Kirjoittaja fordeilija »

Eli onko kukaan äänieristellyt hatchbackki focusta? Ite oon viikon päivät miettiny, että pitäiskö kontti äänieristää, että olisko siitä yhtään mitään hyötyä? http://www.motonet.fi/fi/tuote/472834/S ... x375x500mm tommosella ois tarkotus eristää. Varmaan lähtee mopo käsistä jos/kun alkaa eristelemään, et koht onki koko auto eristetty ovia myöten... :D kokemuksia voi myös kertoa Lokarin lokasuojista, että muuttiko paljon auton äänimaailmaa.
Avatar
tuomaz
Viestit: 1184
Liittynyt: 30 Touko 2007 18:01
Paikkakunta: Uusimaa

Re: Ford Focus HB Mk2 äänieristäminen

Viesti Kirjoittaja tuomaz »

ei kakkoskopasta eikä hatspäkistä ole kokemusta, mut mitä oman ykköskopan farkun vaimensin niin suosittelen koko auton vaimentamista. Ainahan se pelkkä kontin vaimentaminen on asia eteenpäin, mutta kun sen vaimennat niin sit meluaa seuraava alue, takaovet tms ja sekös ärsyttää.

Omassani Lokarit takana, enpä nyt tiedä vaimensiko noiden laitto vanhojen huopien tilalle yhtään, tais olla päinvastoin. On myös etulokarien sisäpuolelle ruiskutettu kotelomassaa, alustakäsittelyn yhteydessä laitettu joku äänieristyskäsittely ja autossa kaikki paitsi katto vaimennettu 2 kerroksella bitumimattoa. Ovissa ja kontissa on lisäks vielä jotain hifitelttapatjaa bitumin päällä. En nyt voi väittää että tuo mikään hipihiljainen vieläkään olisi.

Veikkaan että paras hinta-laatusuhde vaimennukseen tulee siinä, jos vaihtaa renkaat hiljaisempiin.
Ford Focus 1.6 tdci Titanium Wagon 2011
ex: Ford Focus 1.6 STW Ambiente 2001
fordeilija
Viestit: 5
Liittynyt: 15 Touko 2016 20:22

Re: Ford Focus HB Mk2 äänieristäminen

Viesti Kirjoittaja fordeilija »

Itellä on Nokian Hakka Greenit alla. Ei voi kyllä sanoa, että ois mitenkää hiljaset renkaat. Seuraaviks renkaiks tulee varmaan Goodyearit tai Dunlopit. Mutta nyt asiaan tänään äänieristelin kontin tolla motonetin matolla. Pahimmat jyrinät mitä takaa tulee katos ja huomasin, että voimansiirrosta kuuluu säksätystä veto päällä heti ku painaa kytkimen pohjaan ei kuulu mitään. Eli voidaan sanoa että eristys toimi :D ja on se säksätys välillä talvella kuulunut mutta nyt kuuli helpommin, jos joku osaa sanoa onko kyseessä focuksen ominainen ääni voimansiirrosta vai vetarit/vaihdelaatikko vaihtokunnossa. Autossa on 1.6l moottori, 5-lovinen laatikko ja auto on vuodelta -06. Sori meni vähän OT:ksi

E: Tsekkasin muuten jo, että vuotaako vetareitten suojakumit kuivaa oli ku saharassa ja väljääkää ei tuntunu.
Vastaa Viestiin