Mondeon keskuslukko?

Pellit, puskurit, maalaus, ruostevauriot, verhoilu, penkit jne.
Slx_

Mondeon keskuslukko?

Viesti Kirjoittaja Slx_ »

Lupauduin korjaamaan kaverin mondeosta keskuslukon. Kyseessä 98 1.6 sedan malli "pyöreämmillä valoilla" eli lienee Mk2 :?: (olenko mallista oikeassa?)
Ongelmana että avaimella kuskin ovesta ei aukea mikään ovi, mutta kun avaimella k''nt'' niin ovet kyllä menee kiinni. Sisältä nupista kääntäen ovet menee kiinni & saa auki. Vika lienee lukkopesän ja keskuslukon-ohjaimen välissä (siirto tanko irti?). Mutta tämä selviää kun verhoilun purkaa.

Mutta itse asiaan, kuinka kuskin oven verhoilu puretaan? en löytänyt mistään kuvia purkuun (ei viitsisi hajoittaa kaverin autosta mitään)
Avatar
Duzter
Viestit: 132
Liittynyt: 11 Kesä 2005 21:05

Re: Mondeon keskuslukko?

Viesti Kirjoittaja Duzter »

---
Viimeksi muokannut Duzter, 22 Touko 2009 23:29. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
Mondeo
Slx_

Re: Mondeon keskuslukko?

Viesti Kirjoittaja Slx_ »

Kiitoksia kuvista noi helpottaa projektia
mimic
Viestit: 22
Liittynyt: 07 Joulu 2008 21:29
Paikkakunta: vantaa

Re: Mondeon keskuslukko?

Viesti Kirjoittaja mimic »

itselläni mk3 mondeo ja vänkärin puoleinen takaovi sanoi keskarilukituksestaan sopparin irti.menee lukkoon ja auki ihan käsipelillä mutta ei keskuslukituksen kanssa toimi kuten muut ovet. minkälainen homma purkaa oven verhoilu ja mitä sieltä nyt kannattaisi sitten tutkailla?
wellu88
Viestit: 18
Liittynyt: 15 Helmi 2008 16:50
Paikkakunta: Mikkeli

Re: Mondeon keskuslukko?

Viesti Kirjoittaja wellu88 »

itellä kans mondeon vänkärin puolen takalukko teki ihan saman ja fordilla testasivat lukon ihan suoraan siihen virtaa työntämällä,niin totesivat että ite lukko rikki ja uus maksaa fordilla noin sata euroo.niin ja ite purkaminen on helppoo ku heinänteko.
mimic kirjoitti:itselläni mk3 mondeo ja vänkärin puoleinen takaovi sanoi keskarilukituksestaan sopparin irti.menee lukkoon ja auki ihan käsipelillä mutta ei keskuslukituksen kanssa toimi kuten muut ovet. minkälainen homma purkaa oven verhoilu ja mitä sieltä nyt kannattaisi sitten tutkailla?
mondeo-01
sierra-87
Vastaa Viestiin