Fiesta vai Ka?

Keskustelua autoista ja autoilusta yleisesti
yrde
Viestit: 39
Liittynyt: 16 Huhti 2006 23:00
Paikkakunta: K-P

Fiesta vai Ka?

Viesti Kirjoittaja yrde »

nonnii, äitee on ostamassa kesällä itelleen vähäruokasta työautoa ja tuommosta pikkuauto aatteli.tällähetkellä -88 fiesta.
onko kellään tietoa millanen tuo Ka on ajaa ja onko siinä pahoja tyyppivikoja.samoin nämä -00 ja uudemmat fiestat. :roll:
Mondeo ST220 -02
Avatar
henu
Viestit: 676
Liittynyt: 04 Helmi 2005 19:27
Paikkakunta: kuopio

Viesti Kirjoittaja henu »

Mitä ite oon niitä joskus huollellu ni taitaa olla vähiten vikoja noissa vehkeissä fordin malleista, poikkeuksiakin tietysti on mut yleisesti ku vertaa esim focus mondeo jne...ni kyl ne on herkempi vikasia ku noi fiestat ja ka:aat.
Itsellä jos olis rahaa ja pitäs ostaa joku pikku ruokanen kauppakassi ni varmaan sellasen fiesta van:in hommais ku ei syö dieseliä juur mittää ja diisel verokii jotain reilu 50€ vuodessa
Pyrre
Viestit: 137
Liittynyt: 27 Elo 2006 21:06
Paikkakunta: Helsinki

Viesti Kirjoittaja Pyrre »

Ka on kyllä aikamoinen kauppakassi. Omien kokemusten perusteella Fiestaan päätyisin. Jotenkin sen mieltää jopa autoksi. Ja Ka ainakin mätänee hyvin monesta paikasta, ja muutakin pikkuvikaa riittänyt kaverin ex Ka:ssa. Fiestassa sitten taas oli mennyt kaasuläpän asentotunnistin mutta muuten toimi vuosia kuin kello kunhan huolsi.
Käyttökinnerinä Escort -96 1.8l CLX
Sekalaisessa ajossa Mondeo -07 Limited 125.
Harrastepelinä VW Kupla 1.7l (tekeillä gasserlook)
tomipee
Viestit: 115
Liittynyt: 04 Helmi 2007 20:43

Viesti Kirjoittaja tomipee »

Kokemuksia kummastakaan ei ole, mutta fiestan ottaisin ehdottomasti, pelkkä Ka:n ulkonäkö riittää ratkaisemaan tämän
Sierra
crashline
Viestit: 84
Liittynyt: 08 Maalis 2007 04:11
Paikkakunta: Askola

Jeb...

Viesti Kirjoittaja crashline »

90-luvun Fiestasta kokemuksia ja ei ole muuta valittamista kuin että ruostuu ja sit ne ruostuu ja ruostuukohan nuo taitaa ruostua ja taitaahan nuo ruostua ja ruostuu...................... :evil:
Pienempää sisään.....ja.....V6-KEHRÄÄ;-)
----Mondeo Farkku vm-2001. 2.5l Duratec 24v-----------
IC
Viestit: 161
Liittynyt: 08 Maalis 2005 10:03
Paikkakunta: Etelä-Suomi

Viesti Kirjoittaja IC »

Omalla äidilläni on Ka kauppakassina ja on ollut erittäin tyytyväinen. No, isähän sitä huoltaa, mutta ei mitään ihmeitä ole ollut. Toki jotain pientä, mutta onhan tuolla jo ikää.

Ruostetta vastaan tuntuu kestävän aika hyvin, pohja on hyvin selkeän muotoinen, toisin kuin esim. Mondeossa. Isojen etuovien takaa alkaa ruoste vallata alaa, mutta se on hyvin helppo ottaa kiinni.. Pata autossa on tuo 1.3, eli konsepti on ikivanha ja hyvin luotettavasti onkin kukkunut. Auto liikkuu pirteästi ja on jopa maantiellä ulkonäköään parempi ajettava. Pyörät ovat kulmissa ja sen todella huomaa.

Äitini valitse auton pelkästään ulkonäön perusteella, eli ilmoitti ykskantaan haluavansa Ka:n, koska se on niin söpö. Nyt on käsittääkseni hankinnassa toinen, kun pitäisi väriä vaihtaa :D Oli muuten ensimmäinen kerta, kun todella halusi jonkin tietyn auton, tähän asti ovat kelvanneet ne, mitä isä on kulloinkin ostellut.

Väittäisin, että Ka on nimenomaan hieman varttuneempien naisten auto. Siinä ei paljon meidän miesten kommentit paina. Eikun Ka kaupoille vaan, Fiesta on yksinkertaisesti tylsä hattupäisten pappojen menopeli Ka:han verrattuna.

Ps. Omasta mielestäni kyseessä on aivan *elvetin ruma auto 8)
Avatar
5door
Viestit: 49
Liittynyt: 12 Helmi 2005 18:45
Paikkakunta: etelä-pohjanmaa

Viesti Kirjoittaja 5door »

joo systeri oli kanssa saanut päähän että KA pitää saada. onneksi sain pään käännettyä hyvänä perustelun 4 paikkaisuus. että kovasti tuntuu olevan naisten mieleen, itte lähinnä yäkkäsin.
fiesta89
Viestit: 151
Liittynyt: 10 Huhti 2005 11:10

Viesti Kirjoittaja fiesta89 »

Ite kävin autokaupassa kattelemassa kahta Ka:ta, jossain lehdessä mainittiin että tyyppivikana oikeapuolimmaiseen ajovaloumpioon kertyvä kosteus. Löytämissäni kahdessa autossa oli molemmissa oikeanpuolimmainen umpio märkä sisältä. En tiedä mitä alkuperäinen fordilla maksaa mutta luulen ettei halpa ole kuitenkaan. Tämä nyt ihan vaan yhtenä knoppitietona.
Vastaa Viestiin