Ford Kuga

Sähkölaitteet, sähköongelmat, johdot, laturit jne.
yawanainen
Viestit: 4
Liittynyt: 06 Elo 2014 02:26

Ford Kuga

Viesti Kirjoittaja yawanainen »

Moro, Kugassa alkoi tänä aamuna laturinvalo palamaan ja sen jälkeen syttyi abs ja luistoneston valot päälle. Ajattelin että laturi mennyt ja tilasin paikallisesta liikkestä uuden laturin että pääsee vkl vaihtamaan. 3viikkoa sitten vaihdettu uusi akku kun vanha alkoi olemaan vähän väliä "kabut" joten ajattelin että sekin viittaa tässä tilanteessa siihen että laturin vikaa jo oireillut aikaisemmin mutta en tajunnut sitä.noh Ajoin sen valmiiksi hallin pihaan ja kun sammutin sen niin hävisi kaikki sähkö ja ei ota virtaa laturilla vastaan. Apustarttia ei reagointia. Auton piuhat irti ja alkoi toimimaan akkulaturi normaalista? voiko laturi mennä maihin ? vai mistä kannattaa lähteä hakemaan vikaa?
Ford Focus 1.8 TDCI 2001 -Hatchback-
seppo1
Viestit: 266
Liittynyt: 25 Elo 2013 16:30

Re: Ford Kuga

Viesti Kirjoittaja seppo1 »

yawanainen kirjoitti:Moro, Kugassa alkoi tänä aamuna laturinvalo palamaan ja sen jälkeen syttyi abs ja luistoneston valot päälle. Ajattelin että laturi mennyt ja tilasin paikallisesta liikkestä uuden laturin että pääsee vkl vaihtamaan. 3viikkoa sitten vaihdettu uusi akku kun vanha alkoi olemaan vähän väliä "kabut" joten ajattelin että sekin viittaa tässä tilanteessa siihen että laturin vikaa jo oireillut aikaisemmin mutta en tajunnut sitä.noh Ajoin sen valmiiksi hallin pihaan ja kun sammutin sen niin hävisi kaikki sähkö ja ei ota virtaa laturilla vastaan. Apustarttia ei reagointia. Auton piuhat irti ja alkoi toimimaan akkulaturi normaalista? voiko laturi mennä maihin ? vai mistä kannattaa lähteä hakemaan vikaa?
Mahdollisesti akun napojen ja kenkien välille on muodostunut hapettumaa, joka estää virran kulun. Putsaa ensin kunnolla akun navat ja -kengät ja jollei se auta, niin sitten vasta etsit muualta vikaa.
Vastaa Viestiin