Mk 3 jarrunesteet häviää

Moottori, voimansiirto, viritys jne.
Yago
Viestit: 5
Liittynyt: 13 Elo 2014 09:36

Mk 3 jarrunesteet häviää

Viesti Kirjoittaja Yago »

Eli -04 Sedan Mondeon jarrunesteet valuu pois säiliöstä. Säiliö itsessään kenkkasee jos siitä ottaa kiinni ja heiluttaa. Säiliö käytetty pois ja tarkastettu ettei säiliö ole rikki. Tiivisteet sen alla on kans ehjät, ehkä jäykähköt eli olisko menettänyt kimmokkuutensa ja sitämyöten vuotaa? Säiliön kun laittaa täyteen niin kyllä sillä pari päivää ajelee, mutta sitten taas palaa taulussa (P) mikä tarkoittanee, että jarruneste on vähissä. Wetteriltä käyty kysymässä kyseisiä tiivisteitä ja maksaa 30e parilta ja tulevat tällä viikolla vielä. Ja autosta en ainakaan löytänyt tiivisteiden alla olevia ja sinne kuuluvia O-renkaita ja Wetterillä näytti kuvasta, että sellaiset pitää olla. Auto ollut mulla nyt n 2kk ja vika tuli vasta nyt. Motonetissä, tarviketorilla eikä fixuksella ollut tiivisteitä. Olisiko tiivisteissä vikaa vai onko joku viisaampi toista mieltä?

Kiitoksia vastauksista jo etukäteen !
Ford Mondeo MK III -04 Sedan Trend 115hv
hluukkonen
Viestit: 609
Liittynyt: 29 Loka 2011 12:33

Re: Mk 3 jarrunesteet häviää

Viesti Kirjoittaja hluukkonen »

Jokainen rengas irti ja tarkistus ettei vuoda satulan päästä, jos siellä ei näy vuotoa niin sitten jarruputket läpi ja jos ei vieläkään löydy niin kytkin...
p3
Viestit: 545
Liittynyt: 04 Helmi 2005 17:16
Paikkakunta: Perniö

Re: Mk 3 jarrunesteet häviää

Viesti Kirjoittaja p3 »

Äkkiseltään tuntus että kai sen vuodon on todettu olevan säiliön liitoksien seutuvilla kun säiliö on kerran irroitettu ja tarkistettu :roll: jos sieltä kerran puuttuu o-renkaat niin ei se mikään ihme ole jos vuotaa.
Scorpio 2.9 at -91 coupe
Transit 2.4 rwd -00
Subaru targa
Tessu
Viestit: 1749
Liittynyt: 26 Loka 2009 01:15

Re: Mk 3 jarrunesteet häviää

Viesti Kirjoittaja Tessu »

Siis josaakinhan se vuoto näkyy jos vuotaa?
Jollei tolla tokene niin sitten vuotaa pääsylinteri?
saksoboy
Viestit: 1061
Liittynyt: 23 Kesä 2011 06:21

Re: Mk 3 jarrunesteet häviää

Viesti Kirjoittaja saksoboy »

Kytkimen työsylinteri mahdollisesti? onko kytkin alkanut luistamaan ollenkaa?
"harder" is not a very good safeword
Yago
Viestit: 5
Liittynyt: 13 Elo 2014 09:36

Re: Mk 3 jarrunesteet häviää

Viesti Kirjoittaja Yago »

O-rengasta ei tullutkaan tiivistesarjassa. Sanoivat Wetterillä että ei se kuulukkaan siihen. Vuoto hetkellisesti kyllä loppu, mutta illasta alkoi taas vuotaan ja valo palaan. Tiiviste siis on vaihdettu uusiin. Kytkin ei luista. Se vain tekee niin ettei toimi jos neste on lopussa, en tiedä onko joku suojamoodi ettei toimi tai sitten se ei toimi jos nestettä ei ole. Vuotokohta on siinä säilyön välittömässä läheisyydessä. Uusien tiivisteiden ansiosta säiliö ei enää heilu. Mitähän maksais jos korjaamolle veis, itte en osaa enää asialle tehhä mitään. Kiitoksia vain teille avusta ! You rock !
Ford Mondeo MK III -04 Sedan Trend 115hv
Vastaa Viestiin