Mondeo V6 -97 tehot kateissa

Moottori, voimansiirto, viritys jne.
sendas
Viestit: 19
Liittynyt: 09 Maalis 2012 14:54

Mondeo V6 -97 tehot kateissa

Viesti Kirjoittaja sendas »

Hei.

Ostelimpa tuossa ford mondeo V6 auton. Persdynoon ei saisi luottaa, koska autossa on sellaista vikaa, että se on tehoton.

Vertailukohtaa omistamani Ford Cougar V6 60-120km/h 7,88sek (kolmosella kiihdytys ja neloselle)
Juuri ostettu Ford Mondeo V6 60-120km/h 10,8sek

Kone käy nätisti tyhjäkäyntiä, katsastettu vastikään, ei kilise eikä kolise. Ei kuluta bensaakaan normaalista poikkeavia määriä... Vääntöä on alakierroksilla.

Koneessa näyttäisi olevan toisioläpät tallella ja mekanismi näyttäisi toimivan parkissa testatessa. Maffin irroitus sammuttaa motin tai vähintäänkin rupeaa käymään huonosti.

niin ja ajettu 250tkm
juzzi
Viestit: 18
Liittynyt: 20 Heinä 2010 18:30

Re: Mondeo V6 -97 tehot kateissa

Viesti Kirjoittaja juzzi »

Kokeilepa semmosta että kun vaikka kone sammutettuna painat kaasupolkimen pohjaan niin aukeaako kaasuläppä kokonaan? Eli sanot kaverille että painaa kaasupolkimen pohjaan ja sitten itse kokeilet kädellä aukeaako kaasuläppä vielä enemmän. Itsellä nimittäin oli moinen ongelma samanikäisessä v6-mondeossa, että kaasuläppä ei auennut läheskään kokonaan ja vaijerin säädöistä ei ollut kiinni vaan ilmeisesti eräs luistonestoon liittyvä kuoleentunut jousi aiheutti tämän. Jostain ulkomaalaiselta foorumilta aikoinaan löysin tästä juttua, eli en ole ainut kenellä tämä ongelma on ollut. Hyvin helppo korjauskikkakin tuohon oli, mutta se vain poisti luistoneston toiminnasta, mikä ei tosin itseäni haitannut.
Vastaa Viestiin